ATAŞEHİR İNGİLİZCE KURSU

Konuşma Dolu İngilizce Dil Eğitimi

Türkiye’de İngilizce konuşabilir hale gelmenin en etkin yolunun İngilizce’yi konuşarak öğrenmek olduğunu biliyor ve savunuyoruz. Gerçek hayatta kullanabileceğiniz İngilizce becerileri kazanmanız için özenle hazırlanmış içeriklerimizle, dil öğrenmenin sadece kitaplardan ibaret olmadığını gösteriyoruz. İletişim becerilerinizi geliştirmek için “Ataşehir İngilizce Kursu”nu da keşfedin ve dil bariyerlerini aşarak akıcı İngilizce konuşmanın keyfini çıkarın.

ATAŞEHİR İNGİLİZCE KURSU İSTANBUL

Grammar Chat

Burası alışıla gelmiş İngilizce kurslarından biri değildir. Aslında burası bir İngilizce kursu değildir.

Yıllarca İngilizce kurslarına gidip İngilizce konuşabilmeyi öğrenmek yerine İngilizce’nin sadece gramer yapısını öğrenip de İngilizceyi bir türlü konuşamayan bireylerin geldikleri ilk günden itibaren İngilizce konuştukları bir merkezdir.

Esnek Ders Saatleri

Bizimle her hafta kendi yaşantınıza uygun bir program oluşturursunuz. Yoğun olduğunuz haftalarda daha az ya da hiç program oluşturmazken, müsait olduğunuz haftalarda ise çok daha yoğun bir ders programı talep edersiniz. Böylelikle ders alacağınız gün ve saatleri her hafta siz belirlemiş olursunuz.

Direct Method

Size özel hazırlanmış bir konuşma programı dahilinde durmaksızın pratik yaparsınız. Bu pratikleri sizin gibi İngilizce öğrenmeye çalışan bireylerle ya da bireylerin yanında utana çekine değil, ana dili İngilizce olan ve daha önce İngilizce öğretmenliği yapmış uzmanlarla gerçekleştirirsiniz.

Özel Ders

Konuşma seanslarımızda; tahta, kalem, kağıt ve benzeri eğitim materyalleri kullanılmaz. Sadece seviyenize uygun Direct Method kitabındaki uzun uzadıya seçilmiş sorular size yöneltilir ve sizden de uzun uzadıya cevaplar beklenir. Cevap verirken takılıp yavaşladığınızda ya da duraksadığınızda doğru kelime size hatırlatılır. Böylelikle durmadan İngilizce konuşursak refleksli bir şekilde konuşmaya yönlendirilirsiniz.

Farkı Keşfedin

Birebir İngilizce Özel Ders
Küçük Sınıflarda İngilizce Pratik
Speaking Club ile İngilizcenizi geliştirin
Esnek Ders Saatler
Haftalık Ders Programları

Bizi en çok üzen şey bazı katılımcılarımızın merkezimize gelene dek bu pratik eksikliğinin farkında olmayıp, kendilerini yetersiz bulmalarıdır. Eksikliğin sistemde değil de kendilerinde olduğunu düşünen bazı bireyler, kendilerinin dil öğrenmek konusunda yeteneksiz olduklarını düşünürler. Ancak kendilerine yaptıkları bu haksızlık, bir ömür boyunca denize ya da havuza hiç girmeden karada yüzme eğitimi alarak ansızın denize girip yüzebilmesi beklenen birinin durumuna benziyor. “Ataşehir İngilizce Kursu” da bu durumu değiştirmeyi amaçlamaktadır.

Ülkemizde bireylere ilkokul dahil olmak üzere eğitim hayatları boyunca İngilizce derlerinde sadece gramer eğitimi uygulanmaktadır. Bu şartlar altında İngilizce konuşamadığının farkına varınca da kendilerini bir İngilizce dersanesinde bulup biraz daha gramer dersi alan ve yine İngilizce konuşmayan insanlar, ya problemin kendilerinde olduğunu ya da İngilizceyi akıcı derecede iyi konuşmanın tek ama tek yolunun İngiltereye gitmek olduğunu düşünürler.

İngilizce seviyemizi geliştirmek için İngiltere’de yada İngilizce konuşulan başka bir ülkede uzun süre bulunmanın çok faydalı olduğunu düşünüyoruz. Ancak, bu yöntemin bazılarımız için maddi ve manevi zorlukları olabiliyor. Zaten Grammar Chat olarak siz İngiltere’ye gidemiyorsanız, biz İngiltere’yi size getiriyoruz diyerek, İstanbul’da yaşayan ve anadili İngilizce olan eğitmenlerle sizleri bir araya getirerek size İngilizce konuşma pratikleri sunuyoruz.

Birebir İngilizce Özel Ders

İngilizceyi Okul Sınıflarda Konuşturmak Zor…

Biz sınıf olsada küçük veya birebir İngilizce özel derslerde hizmet vermekteyiz.

Yabanci Ogretmenden Ingilizce Ders

Yabancı Öğretmen

Karışık ülkelerden farklı öğretmenleri kullanarak, derslerinizi dönüşümlü olarak girin.

Ingilizce Konusma Egitimi

Özel Ders

Sınıf oluşumu veya kayıt şeklinde hizmet vermiyoruz. Derslerinizi ister 1-2 arkadaş ile gelip veya birebir.

Direct Method Turkey

Doğrudan Yöntem: Dil Öğrenmenin Doğal Yolu.

Dil öğretiminde Doğrudan Yöntem, öğrencilerin ana dillerini kullanmadan yeni bir dil öğrenmelerini sağlayan etkili bir yöntemdir. Bu yöntem, Direct Method Turkey: directmethodturkey.com gibi kaynaklar tarafından desteklenmektedir.

Direct Method

Her Seviyede Konuşma

Sadece İngilzce bilenler için değil, aynı zamanda başlangıç seviyesindeki öğrenciler ile konuşarak eğitim veriyoruz.

Ingilizce Konusma Egitimi
grammar chat turkiye
Ozel Ders Ingilizce

Konuşmaya Hazır mıyız?

İster iletişim formumuzu kullanarak bilgi alabilirsiniz, veya dilerseniz arayarak size daha hızlı yardımcı olabiliriz.

Telefon Numaramız

0 (212) 706 81 01

Ofisimiz Nerede?

Barbaros Mah. Kardelen Sok. No:2 Palladium Tower Kat: 33 Ataşehir istanbul

İsterseniz biz sizi arıyalım?

Name*
Müsaitliğiniz
Scroll to Top